drie stappen

Aanmelden en registreren

Het aanmeldproces voor de Bedrijvengids Leusden is eenvoudig en bestaat uit drie overzichtelijke stappen. Wij hebben het zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat je zonder problemen jouw bedrijf kunt aanmelden. Je kunt later altijd nog wijzigingen aanbrengen in je bedrijfsinformatie. Hierdoor blijft je vermelding up-to-date en nauwkeurig voor potentiële klanten.

  • Invullen van aanmeldingsformulier

    Vul je bedrijfsnaam en contactgegevens in. Na het verzenden ontvang je een formulier om de gegevens voor de website in te vullen. Je kan deze gegevens op een later moment altijd wijzigen.

  • Aanleveren van content

    Afhankelijk van je pakketkeuze lever je informatie aan voor de registratie. Deze omvat de branche waarin je werkzaam bent, je bedrijfsnaam, adresgegevens en social media links. Je kunt tevens een video, foto of logo toevoegen, evenals gedetailleerde informatie over je aangeboden diensten.

  • Plaatsing in de bedrijvengids

    Zodra alle informatie is ingediend, wordt je bedrijf vermeld op Bedrijvengids Leusden en/of Groeten uit Leusden. Je bedrijfsgegevens verschijnen op diverse pagina's van de website, waaronder overzichtspagina's, filterpagina's en kaarten.

Aanmeldformulier

Vragen en antwoorden

Wil je nog meer weten over de Bedrijvengids Leusden en Groeten uit Leusden? Hier staan de meest gestelde vragen. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen.

Neem contact op

Het platform is al drie jaar actief en heeft in die tijd een sterke autoriteit opgebouwd. Dankzij deze reputatie verschijnen veel van de zoekopdrachten gerelateerd aan het platform binnen de top vijf zoekresultaten op Google, ongeacht vanuit welke locatie in Nederland je zoekt.

Vanwege het karakter van Groeten uit Leusden is er nu ook Bedrijvengids Leusden waarin ieder bedrijf, zzp-er / freelancer of andere organisatie zich thuis voelt.

De Bedrijvengids Leusden en Groeten uit Leusden focust zich op (nieuwe) bewoners, mensen uit de regio en bezoekers. Indien je als onderneming deel wilt uitmaken van een netwerkorganisatie, zijn er andere organisaties beschikbaar voor dit doeleinde.

Je kunt beginnen met de meest eenvoudige vermelding, die al behoorlijk uitgebreid is. Mocht je later meer content willen toevoegen of van extra functionaliteiten gebruik willen maken, dan kun je altijd upgraden naar een uitgebreider pakket.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Ongeacht het gekozen pakket is het platform ontworpen om het aanbod in Leusden te tonen. Natuurlijk biedt een uitgebreider pakket je de mogelijkheid om meer van je diensten en services te laten zien, wat kan leiden tot een hogere zichtbaarheid en snellere vindbaarheid.