Update platform

Bedrijvengids Groeten uit Leusden live

Doe mee

Bedrijvengids Leusden is nu live! Ontdek lokale bedrijven, diensten en activiteiten op het nieuwe, gebruiksvriendelijke platform. Verken, verbind en versterk onze gemeenschap samen met elkaar.

Het is een groot genoegen om aan te kondigen dat de Bedrijvengids op Groeten uit Leusden nu live is! Eind mei verschijnt de gids op Bedrijvengidsleusden.nl

Als een centrale hub voor lokale bedrijven, is het doel om een platform te bieden waar inwoners en bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden over bedrijven, activiteiten en diensten in de regio Leusden. Of je nu op zoek bent naar een restaurant, een schilder, een grafisch vormgever, een makelaar, of gewoon wilt weten wat er in ondernemend Leusden te doen is, de Bedrijvengids Leusden gaat het antwoord geven.

Het platform is ontworpen om de zichtbaarheid van lokale bedrijven te vergroten en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden aan degenen die op zoek zijn naar informatie. En het mooie is dat we continu werken aan verbeteringen en updates, zodat de bedrijvengids altijd up-to-date en relevant blijft.

Ik wil iedereen bedanken die betrokken is geweest bij de ontwikkeling van dit project – van de lokale ondernemers die hun bedrijfsinformatie hebben gedeeld tot het team achter de schermen dat het platform heeft gebouwd en getest. Het is een grote inspanning geweest en ik ben trots op wat we samen hebben bereikt.

Of je nu een inwoner, bezoeker of ondernemer bent, we nodigen je uit om de Bedrijvengids Groeten uit Leusden te verkennen. We hopen dat je het net zo waardevol vindt als wij het vinden.

Heb je feedback, vragen of suggesties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!