Club Four Seasons

Club Four Seasons in Leusden, voorheen Four Seasons, is een exclusieve locatie gericht op het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen.

Club Four Seasons Logo
informatie

Over Club Four Seasons

Club Four Seasons, is een exclusieve locatie gericht op het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen. Ondernemer Sander van der Schoot heeft de lokale hotspot een nieuwe richting gegeven, met een focus op het organiseren van evenementen zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, en themafeesten. Gevestigd in het oude postkantoor aan de Kastanjelaan, biedt de Club Four Seasons plaats aan tien tot zevenhonderd gasten, met uitgebreide gratis parkeermogelijkheden.

De ruimte heeft een groot potentieel, met een grote evenementenruimte, een kleinere zaal en een veelzijdig buitenterras dat elk seizoen verandert. Wintermaanden worden gekenmerkt door een skibaan en après-ski ambiance, terwijl de zomer een tropische sfeer biedt met een zwembad en barbecueplek.

Sander’s ervaring in de evenementenindustrie is duidelijk zichtbaar in zijn creatieve aanpak. Club Four Seasons herbergt zowel themafeesten als op maat gemaakte evenementen, aangepast aan de smaak van de klant. De Italiaanse of Spaanse avonden, dance-events en Koningsdag feesten zijn enkele voorbeelden van hun divers aanbod.

Het draait echter niet alleen om plezier. Sander geniet van de uitdaging om klantenwensen om te zetten in succesvolle borrels of zakelijke evenementen. Beleving staat centraal, met live cooking en diverse uitgiftepunten, waaronder een Afrikaanse braai en een pizza-oven op hout. Met een continue stroom van evenementaanvragen voelt de nieuwe richting van Club Four Seasons als de juiste keuze. Iedereen is welkom om de bruisende sfeer te ervaren en deel te nemen aan de gevarieerde evenementen.

Club Four Seasons

Club Four Seasons in Leusden, voorheen Four Seasons, is een exclusieve locatie gericht op het organiseren van uiteenlopende feesten en evenementen.

Adresgegevens

Kastanjelaan 1
3833 AN Leusden

Telefoon

033-3030727