Coos Koster Consultancy

CKC-adviseurs bieden innovatieve diensten in aanbesteding en contractmanagement met de Best Value Aanpak, met focus op transparantie en succes.

Coos Koster Consultancy Logo
informatie

Over Coos Koster Consultancy

CKC-adviseurs hebben sinds 2013 een vooraanstaande rol gespeeld in de wereld van innovatieve dienstverlening, met een focus op het begeleiden van aanbestedingen en contractmanagement met behulp van de Best Value Aanpak. Hun expertise reikt echter verder dan louter aanbestedingen; zij bieden ook ondersteuning die zich uitstrekt van de aanbestedingsfase tot en met de uiteindelijke oplevering van projecten.

Een van de onderscheidende kenmerken van CKC is hun team van gecertificeerde Best Value A+ adviseurs, wat aangeeft dat zij voldoen aan de hoogste normen van professionele bekwaamheid in hun vakgebied.

Wat CKC uniek maakt, is hun vermogen om zowel online als fysieke begeleiding aan te bieden. Ze beschikken over snelle internetverbindingen en kunnen klanten op afstand trainen en ondersteunen. Daarnaast hanteren ze vaste formats en structuren, waarmee ze het gehele aanbestedingsproces binnen het gestelde budget en de gestelde tijd kunnen beheersen.

CKC heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd, waarbij ze succesvolle aanbestedingen hebben begeleid in diverse sectoren, waaronder bouw en civiele techniek, duurzame en circulaire interieurinrichting, en zelfs het transporteren en slopen van schepen zoals onderzeeërs. Met hun gespecialiseerde kennis van aanbestedingsprocessen kunnen ze in vrijwel elke branche of op elk onderwerp van dienst zijn en streven ze naar niets minder dan het succes van hun klanten.

Een van de pijlers van CKC’s aanpak is transparantie en begrijpelijkheid. Ze werken volgens een bewezen plan, de Best Value Aanpak, dat bestaat uit vier fases met een duidelijke dag-tot-dag planning en heldere rollen en taken, zowel intern als tussen opdrachtgevers en marktpartijen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde voortgang van projecten zonder ingewikkelde overdrachten, wat uiteindelijk resulteert in het succes van hun klanten.

Coos Koster Consultancy

CKC-adviseurs bieden innovatieve diensten in aanbesteding en contractmanagement met de Best Value Aanpak, met focus op transparantie en succes.

Adresgegevens

Snuifmolen 17
3833 ZC Leusden

Telefoon

06-29063613