De-B-van

Mijn coachingstrajecten omvatten 5-8 sessies, gericht op persoonlijke en professionele doelen. Verschillende coachingsopties, zoals individuele, loopbaan, team- en sneeuwcoaching, bieden praktische ondersteuning en ontwikkeling.

De B Van Logo
informatie

Over De-B-van

In 2016 begon ik mijn eigen begeleidingskundige onderneming in Leusden. Mijn passie voor menselijke drijfveren en gedrag dreef me hierheen. Als supervisor bij LVSC, voldoe ik aan kwaliteitscriteria. Mijn aanpak omvat het onderzoeken van jouw of je team’s huidige positie door gesprekken en actieve werkvormen, zoals energizers. Deze variëren van spelvormen tot individuele of groepsactiviteiten, binnen of buiten, om inzicht te geven en alternatieven te ontdekken. Ik breng mensen in beweging, zodat ze hun eigen koers kunnen uitzetten.

Een coachingstraject bij mijn begeleidingskundige onderneming omvat doorgaans 5 tot 8 sessies. We starten met het vaststellen van de aspecten van je functioneren waarop we ons willen richten, of het nu persoonlijke, professionele doelen of een combinatie daarvan zijn. Tijdens de sessies gebruiken we gerichte opdrachten en observaties om je vooruitgang te meten. Zowel jij als de opdrachtgever evalueren de effecten van de coaching samen.

Ik bied verschillende vormen van coaching aan, waaronder individuele coaching voor wanneer je vastloopt in je werk, loopbaan coaching als je twijfelt over je huidige baan of teamcoaching om de samenwerking in je team te verbeteren. Voor wie van actieve werkvormen houdt, is er ook de mogelijkheid van coaching in de sneeuw, waarbij skiën of snowboarden gecombineerd wordt met ontwikkeling.

Wat je doel ook is, mijn aanpak richt zich op het vinden van praktische handvatten om met jouw specifieke situatie om te gaan. Samen werken we aan het bereiken van jouw doelen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in je persoonlijke of professionele leven.

De-B-van

Mijn coachingstrajecten omvatten 5-8 sessies, gericht op persoonlijke en professionele doelen. Verschillende coachingsopties, zoals individuele, loopbaan, team- en sneeuwcoaching, bieden praktische ondersteuning en ontwikkeling.

Adresgegevens

Rietgors 21
3831 HK Leusden

Telefoon

06-48075129