De Gezelligheid

Bourgondisch restaurant in Leusden? Bij De Gezelligheid kan je terecht voor lunch, aperitief aan de bar of diner.

De Gezelligheid
informatie

Over De Gezelligheid

Ons streven is om onze gasten een onvergetelijke, bourgondische ervaring te bieden in een gezellige, huiselijke omgeving. Of je nu wilt genieten van een kopje koffie in de ochtend, een smakelijke lunch in de middag, een aperitief aan onze (buiten)bar, of een ontspannen culinaire avond met vrienden en familie, bij ons vind je een uitgebreid aanbod.

In de zomer is ons terras met uitzicht op de prachtige Leusderhei de perfecte plek om te genieten. Voor grotere groepen bieden we een “walking dinner” concept, waarbij we een reeks feestelijke kleine gerechten serveren die samen een compleet diner vormen. Dit is ideaal voor een speciale gelegenheid in een ontspannen sfeer, waarbij gasten kunnen mengen en genieten van een verscheidenheid aan smaken.

We zijn verheugd om onze gastvrijheid verder uit te breiden met ‘De Gezelligheid op het Water’, een prachtige luxe sloep voor een unieke beleving. Of je nu wilt genieten van een rustige tocht over het water, of je ervaring wilt uitbreiden met een eet- en/of drankarrangement, wij garanderen een gezellige tijd. De sloep is uitgerust met een eigen bar met tap, comfortabele zitplaatsen, een toilet en een ‘state of the art’ geluidsinstallatie. Er is een overkapping voor bescherming tegen regen of zon. Of je nu een verjaardag, bedrijfsuitje, bruiloft of jubileum viert, jouw gasten zullen deze ervaring niet snel vergeten. Een unieke beleving op het water wacht op je!

De Gezelligheid

Bourgondisch restaurant in Leusden? Bij De Gezelligheid kan je terecht voor lunch, aperitief aan de bar of diner.

Adresgegevens

Doornseweg 29
Leusden

Telefoon

033-4618659