De Zandbrinkermolen

De Zandbrinkermolen is een winkel voor dier en tuin, met een breed assortiment aan producten en voeding.

De Zandbrinkermolen Logo
informatie

Over De Zandbrinkermolen

De Zandbrinkermolen, een winkel voor tuin en dier, is gevestigd aan de Asschatterweg tussen Leusden en Achterveld. Naast de fabriek van Wolswinkel mengvoeders bevindt zich sinds 2020 ook een winkel. Deze winkel richt zich op boeren, buitenlui en burgers en biedt een breed scala aan producten voor dier en tuin.

In de ruim opgezette winkel vind je alles wat je nodig hebt voor je dieren. Van dierenspeeltjes en lijnen tot hoogwaardig voer voor honden, katten, knaagdieren en vogels. Ook bieden ze maatwerk voer voor vee. Mocht een specifiek product niet op voorraad zijn dan kunnen ze veevoer altijd maken en andere producten direct bestellen.

Daarnaast vind je in de winkel een uitgebreid assortiment tuinartikelen. Of je nu een moestuintje hebt, een landgoed beheert of een boerderij runt, ze hebben voor elke tuin de benodigdheden. Denk aan hekwerk, tuingereedschap, klompen, werkschoenen van Van Baak en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

De Zandbrinkermolen biedt dus niet alleen “alles voor je tuin”, maar “alles voor alle tuinen”. Of je nu op zoek bent naar producten voor je dieren of tuin, deze ruime winkel heeft een breed scala aan hoogwaardige en diverse producten. Breng gerust eens een bezoek aan de Zandbrinkermolen en ontdek het zelf.

De Zandbrinkermolen

De Zandbrinkermolen is een winkel voor dier en tuin, met een breed assortiment aan producten en voeding.

Adresgegevens

Asschatterweg 64B
3831 JW Leusden

Telefoon

0342-452000