Fikki outdoor cooking

De Fikki Outdoor Oven is een multifunctionele buitenhaard voor barbecueën, pizza's bakken en koken, allemaal met hout of houtskool. Bezoek onze showroom in Achterveld.

Fiki Logo
informatie

Over Fikki outdoor cooking

Na een lange zoektocht naar de perfecte buitenhaard, ontwierp Thijs de Fikki Outdoor Oven. De ultieme buitenhaard die voldoet aan al je grillbehoeften.

De Fikki Outdoor Oven is een buitengewone innovatie, geboren uit liefde voor buiten koken en het verlangen naar functionaliteit. Dit kooktoestel onderscheidt zich door zijn multifunctionaliteit. Het is ontworpen om niet alleen te dienen als een standaard barbecue, maar ook als een pizzaoven, een hout- of houtskoolgrill, en zelfs een plek om te koken met pannen.

De Outdoor Oven heeft ook een innovatief ontwerp met een barbecue deksel, zodat er bovenop gebarbecued kan worden, en luchtschuiven om de temperatuur en rook nauwkeurig te regelen, waardoor een ultieme kookervaring wordt gecreëerd.

Sinds de oprichting van Fikki in 2019 is dit Nederlandse merk uitgegroeid tot een leider in de barbecue-industrie, dankzij de unieke ontwerpen en de passie voor buiten koken. Bij Fikki geloven we dat iedereen moet kunnen genieten van het stoken van een heerlijke Fikki in hun eigen achtertuin.

Als je een fervent liefhebber bent van het buitenleven en wil genieten van het buiten koken, kom dan naar onze nieuwe showroom in Achterveld, die begin 2022 is geopend. Hier krijg je een kijkje in onze productielijn en kun je onze producten van dichtbij bekijken.

Kom en beleef de unieke ervaring van het stoken van een Fikki met de Fikki Outdoor Oven. Het is meer dan een oven, het is een manier van leven. Ontdek de vreugde van buiten koken zoals je nog nooit hebt gedaan. Dit is de buitenhaard die je altijd al wilde hebben.

Fikki outdoor cooking

De Fikki Outdoor Oven is een multifunctionele buitenhaard voor barbecueën, pizza's bakken en koken, allemaal met hout of houtskool. Bezoek onze showroom in Achterveld.

Adresgegevens

De Fliert 3
3791 PV Achterveld

Telefoon

06-46241600