Je Lieveling By Ellen

Een stijlvolle boetiek waar gezelligheid en service hoog in 't vaandel staan!

Je Lieveling By Ellen Logo
informatie

Over Je Lieveling By Ellen

Bij Je Lieveling By Ellen, gelegen in De Biezenkamp in Leusden, draait alles om sfeer, service en gezelligheid. In deze unieke boetiek vind je een breed scala aan mode, lifestyle, cadeaus, accessoires en Oosterse items. Laat je verrassen door een bijzondere winkelbeleving die je bijblijft.

Ontdek onze prachtige selectie dameskleding, zorgvuldig samengesteld voor de modieuze vrouw. Onze kleding is zowel stijlvol als tijdloos en maakt ongetwijfeld indruk.

Bij Je Lieveling By Ellen bieden we niet alleen elegante accessoires, maar ook de ideale kerstcadeaus, bijoux en aantrekkelijke aanbiedingen. Verken ons uitgebreide assortiment en vind gegarandeerd iets unieks voor jezelf of een dierbare.

Creëer een gastvrije en gezellige sfeer in je huis met onze heerlijk geurende kaarsen. Ons assortiment omvat verschillende geuren die passen bij elke stemming en interieur.

Bezoek Je Lieveling By Ellen en ervaar de betovering van onze boetiek, waar gezelligheid en service voorop staan. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te assisteren bij het vinden van je nieuwe lievelingsitems!

Je Lieveling By Ellen

Een stijlvolle boetiek waar gezelligheid en service hoog in 't vaandel staan!

Adresgegevens

De Biezenkamp 29
3831 JA Leusden

Telefoon

0614860714