Lariks’s Hoeve

Minicamping en groepsaccommodatie gelegen aan de Grebbelinie. Rust en ruimte gecombineerd met gemak en comfort.

Lariks Hoeve Logo
informatie

Over Lariks’s Hoeve

De Larik’s Hoeve bestaat uit meerdere accommodaties waaronder een minicamping en accomodaties voor kleine en grote groepen. De camping is voorzien van modern sanitair en ruime staanplaatsen met riolering, waterkraan, elektra en glasvezelinternet.

De Linie Hoeve is een multifunctionele ruimte, geschikt voor maximaal 30 personen, ideaal voor trainingen en workshops. Er is geen keuken aanwezig, maar u kunt wel zelf koffie, thee en lunch verzorgen. De ruimte beschikt over diverse zitjes, een grote overkapping voor outdoor-activiteiten, een grote tuin en een voetbalveld.

De Larik’s Hoeve is een ruime, moderne accommodatie voor maximaal 20 personen, gelegen langs het Valleikanaal. Het is perfect voor teamdagen of heisessies, met 8 slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een grote tuin met diverse zitjes. Houd er rekening mee dat huisdieren niet zijn toegestaan. Catering is op aanvraag mogelijk.

De Tuinkamer, geschikt voor maximaal 8 personen, is de ideale plek voor kleinere vergaderingen of coachingssessies. Deze lichte en gezellige ruimte biedt uitzicht op de prachtige omgeving.

Vanaf het balkon van de Larik’s Hoeve kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, met kans op het spotten van een ree. De accommodatie ligt aan de historische Grebbelinie, vol met bunkers en onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug. Hier vindt u rust, ruimte, gemak en comfort, met tal van recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Lariks’s Hoeve

Minicamping en groepsaccommodatie gelegen aan de Grebbelinie. Rust en ruimte gecombineerd met gemak en comfort.

Adresgegevens

Langesteeg 2/B
3831 RZ Leusden

Telefoon

06-21868688