Ondernemers zijn blij

Meer dan 40 aanmeldingen in de eerste week

Doe mee

Fantastische start voor Bedrijvengids Leusden met meer dan 40 aanmeldingen in week één. Doe mee en versterk samen de lokale gemeenschap!

Wow, wat een fantastische start voor de Bedrijvengids Leusden! In de eerste week hebben we al meer dan 40 aanmeldingen ontvangen. Dat bewijst hoezeer dit platform nodig was in onze gemeenschap.

Ben je een ondernemer in Leusden en heb je je nog niet aangemeld? Dit is je kans om je bedrijf te presenteren aan een groeiend publiek van zowel inwoners als bezoekers. Laat iedereen zien wat je te bieden hebt! Maar kijk ook vooral wat collega ondernemers voor je kunnen betekenen.

Ben je een inwoner of bezoeker? Kijk dan eens rond op het platform en ontdek de diversiteit aan bedrijven en diensten in Leusden. Misschien vind je wel je nieuwe favoriete winkel of restaurant! Of kan je samen met een lokale collega ondernemer eens sparren over je nieuwe branding.

Bedankt voor je enthousiasme en steun bij de lancering van de Bedrijvengids Leusden. Samen bouwen we aan een sterkere, meer verbonden gemeenschap.

Heb je feedback, vragen of suggesties? Laat het weten! We zijn hier om een platform te creëren dat voor iedereen in Leusden waardevol is.