MOOJ Praktijk voor Massage, Coaching en Therapie

MOOJ biedt op maat gemaakte massages en een unieke combinatie van coaching en therapie. Dit alles om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Mooj Logo
informatie

Over MOOJ Praktijk voor Massage, Coaching en Therapie

MOOJ heeft een uniek aanbod van massage, coaching en therapie, dit kan helpen bij het omgaan met zowel fysieke als mentale stress, burn-out, overspannenheid en andere uitdagingen.

De massages zijn ontspannend, therapeutisch en kan zich ook richten op het bindweefsel. Elke massage wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw specifieke behoeften en wat jouw lichaam nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat je energie weer stroomt, je ademhaling dieper en lager wordt, en helpen zo het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren.

MOOJ biedt ook therapie sessies aan om te kijken naar en wat er op te ruimen valt wat je uit het verleden meedraagt. Bijvoorbeeld het omdraaien van belemmerende overtuigingen die je hebt aangenomen, zodat deze je niet langer beperken.

De coaching richt zich op het vooruitkijken en biedt handvatten voor een gemakkelijker leven. De sessies zijn vaak een combinatie van coaching en therapie, omdat deze twee nauw verbonden zijn. Deze aanpak helpt je om naar de oorzaken van problemen te kijken en deze op te lossen.

De klassieke Chinese systemen van Nine Star Ki en I-Tjing kunnen worden geïntegreerd in de consulten. Hiermee is het mogelijk om blauwdrukken te creëren die een dieper inzicht bieden in jouw persoonlijke of zakelijke vraagstukken.

Na een verandertraject is het zeer prettig om met de ondersteuning van massage de verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Deze holistische aanpak zorgt voor een nieuwe energiestroom, en helpt bij het verankeren van de veranderingen die je hebt aangebracht.

Voel je vrij om meer informatie te vragen. Bij MOOJ helpt en houd je graag op je pad naar een evenwichtig en bevredigend leven.

MOOJ Praktijk voor Massage, Coaching en Therapie

MOOJ biedt op maat gemaakte massages en een unieke combinatie van coaching en therapie. Dit alles om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Adresgegevens

Rita de Voogdstraat 41
3832 LR Leusden

Telefoon

06-11366184