lokale ondernemers

Over de bedrijvengids Leusden

Bedrijvengids Leusden is meer dan zomaar een gids; het is een community-georiënteerd platform dat ontworpen is om de lokale economie van Leusden te ondersteunen en te stimuleren. Hier willen we graag wat meer over onszelf vertellen.

 • Missie

  Wat is het primaire doel?

  Onze missie is om de lokale ondernemers van Leusden te verbinden met potentiële klanten, terwijl we ook de mogelijkheid bieden om met elkaar in contact te komen en samen te werken.

 • Visie

  Wat is de toekomstvisie?

  Onze visie reikt verder dan vandaag en morgen - we streven ernaar om een blijvende, positieve impact te hebben op ondernemen in Leusden waar lokale bedrijven groeien door elkaar te vinden.

 • Geschiedenis

  Hoe is de gids ontstaan?

  Bedrijvengids Leusden vindt zijn oorsprong in het succesvolle platform Groeten uit Leusden. De gids is opgericht naar aanleiding van verzoeken van ondernemers en belangenorganisaties voor een eigen lokale gids waar iedere ondernemer welkom is, ongeacht of je ZZP-er bent of een organisatie met meer dan 100 mensen.

 • Waarden

  Wat zijn de kernwaarden

  Wij hechten grote waarde aan integriteit, gemeenschapsbetrokkenheid en het bieden van een kwalitatief hoogstaand platform voor iedereen, ongeacht de grootte tegen hetzelfde tarief.

 • Team

  Wie zijn de mensen achter de gids?

  Het team van Bedrijvengids Leusden bestaat uit alle aangesloten ondernemers die zich toegewijd inzetten voor de lokale economie. Een van hen is Cees Coenen, eigenaar van CCMP Digital Agency en muzikant, die de oprichter is van dit platform. Cees gelooft sterk in het delen van kennis en successen. Hij is enorm trots op de vele positieve ervaringen die zowel ondernemers als klanten hebben opgedaan met Bedrijvengids Leusden en Groeten uit Leusden.

 • Succesverhalen

  Succesverhalen van de Bedrijvengids

  Als een nog relatief jong platform heeft Bedrijvengids Leusden al een duidelijke impact gemaakt. Ondernemers en klanten hebben elkaar gevonden en er ontstaan al mooie succesverhalen. Wij zijn vastbesloten om de onderlinge contacten binnen ons platform te stimuleren en het lokale bedrijfsleven in Leusden te blijven ondersteunen.

Heb je vragen of wil je meedoen?

kom in contact

Heb je vragen of of opmerkingen? Neem alstublieft contact op en laten we samen bespreken wat een lidmaatschap kan betekenen.

Neem contact op
Ontmoet Ondernemers
Bedrijvengids Kantoor