Zichtbaar voor gemeente

Presentatie bijeenkomst inkoop gemeente Leusden

Doe mee

Bedrijvengids Leusden gepresenteerd bij gemeentelijke inkoopbijeenkomst, versterkt zichtbaarheid lokale bedrijven en bevordert samenwerking voor een welvarende, verbonden gemeenschap.

Bij het recente evenement, “Wat koopt de gemeente in en hoe gaat dat in zijn werk?” stond samenwerking en onderlinge verbinding centraal. Het was een bijzonder moment om de Bedrijvengids Leusden te presenteren, een platform dat voortbouwt op het succes van Groeten uit Leusden en de zichtbaarheid van lokale ondernemers in Leusden, Achterveld en Stoutenburg versterkt.

Doel: verbeteren onderlinge samenwerking

Het doel van de Bedrijvengids is het bevorderen van onderlinge samenwerking tussen bedrijven, wat resulteert in een sterkere lokale gemeenschap. Niet alleen biedt dit platform een overzicht van lokale bedrijven voor inwoners en bezoekers, maar het dient ook als een uitgebreide gids voor de gemeente om het lokale leveranciersaanbod te overzien.

Door elkaar beter te leren kennen en te begrijpen wat we allemaal te bieden hebben, wordt het eenvoudiger om lokaal in te kopen en samen te werken. Bedrijvengids Leusden verbindt ons allen en vormt de basis voor een welvarende lokale economie.

Heb je feedback, vragen of suggesties? Laat van je horen. Bedrijvengids Leusden is er voor jou!