Rumah Mandí – praktijk voor innerlijk werk & energetische massage

Bij ons in Leusden is een massage niet zomaar een massage - het is een unieke, aangepaste ervaring die je lichaam en geest op reis neemt.

Rumah Mandí Logo
informatie

Over Rumah Mandí – praktijk voor innerlijk werk & energetische massage

Bij mijn praktijk in Leusden stap je niet zomaar binnen voor een massage, je stapt binnen voor een unieke ervaring – een reis voor lichaam en geest.

Mijn benadering draait om tijd en afstemming. Elke sessie is aangepast aan jouw specifieke doel of wens, die per behandeling kan variëren. Je kunt erop vertrouwen dat elke sessie deels bestaat uit massage/aanraking, waarbij ik mijn volledige scala aan kennis, vaardigheden en hulpmiddelen inzet om een persoonlijke en bevredigende ervaring te creëren.

Het luisteren naar je lichaam staat centraal. Ik neem de tijd om te voelen wat je lichaam nodig heeft, en pas de behandeling indien nodig aan, altijd in overleg. Mijn planning zorgt ervoor dat niemand wordt gestoord door eventuele uitloop.

Bij de tarieven streef ik naar openheid. Je bepaalt zelf wat je betaalt op basis van wat je de behandeling waard vindt. Elke betaling is een uitdrukking van wat de ervaring voor jou betekent.

Ik geloof in het universum en overvloed, en mijn doel is om jou te voorzien van maatwerk behandelingen. Mocht het financiële aspect een belemmering zijn, neem dan contact met me op zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Mijn aanpak gaat verder dan alleen ontspanningsmassages. Ik streef ernaar om dingen los te maken en diepere thema’s aan te pakken die op dit moment in jouw leven spelen. Ontspanning is hier een integraal onderdeel van, maar zeker niet het enige. Zo creëer ik een holistische ervaring die aansluit bij jouw unieke behoeften.

Eens in de zoveel tijd organiseer ik speciale “Ontspannende sessies”. Houd mijn nieuwsbrief en Instagram in de gaten voor updates en open plaatsen.

Rumah Mandí – praktijk voor innerlijk werk & energetische massage

Bij ons in Leusden is een massage niet zomaar een massage - het is een unieke, aangepaste ervaring die je lichaam en geest op reis neemt.

Adresgegevens

Slaperdijk 44
3831 SK Leusden

Telefoon

06-50275599