TOP paardencoaching

Paardencoaching helpt bij oa re-integratie, Burn-out, trauma verwerking en welzijn, met het paard als effectief hulpmiddel voor persoonlijke groei.

Toppaarden Coaching Logo
informatie

Over TOP paardencoaching

Paardencoaching biedt een unieke manier van coaching, waarbij het paard als eerlijke en onbevooroordeelde tool fungeert. Deze vorm van coaching kan worden ingezet voor uiteenlopende doeleinden zoals re-integratie, traumaverwerking, of gewoon om je beter in je vel te voelen.

Paarden zijn puur en onbevooroordeeld, en nemen waar zonder bijbedoelingen. Ze bieden hulp en weerspiegelen je innerlijke toestand, wat effectief is voor zelfreflectie. Deze spiegel maakt onbewuste thema’s zichtbaar, en kan zelfs dieperliggende oorzaken van problemen aan het licht brengen. Hierdoor ontstaat er inzicht, wat ruimte en vrijheid biedt om dingen anders te bekijken en aan te pakken.

De coaching vindt plaats in de buitenlucht, wat een ontspannen en laagdrempelige setting creëert. Het draait om aanwezig zijn bij en met het paard, wat op zichzelf al een bijzondere ervaring kan zijn. Dit, in combinatie met de fysieke ervaringen die je opdoet, maakt paardencoaching een unieke vorm van coaching.

Paardencoaching helpt bij het weer in verbinding brengen van denken en voelen. Het paard merkt op als er een disbalans is tussen hoofd en hart, en reageert hierop. Zodra deze balans is hersteld, zal het paard dit bevestigen door ontspannen bij je te komen staan. Dit kan een positief confronterende ervaring zijn.

Kortom, paardencoaching bevordert persoonlijke groei door te werken vanuit het hier en nu, en stimuleert het vertrouwen in eigen gevoel en lichaam.

TOP paardencoaching

Paardencoaching helpt bij oa re-integratie, Burn-out, trauma verwerking en welzijn, met het paard als effectief hulpmiddel voor persoonlijke groei.

Adresgegevens

Hessenweg 104
3791 PL Achterveld