Uvanti training en coaching

Uvanti biedt PCM-training en persoonlijke coaching om communicatie te verbeteren, stress te verminderen en plezier en rust te bevorderen.

Uvanti Logo
informatie

Over Uvanti training en coaching

Zoek je naar effectieve en aangename communicatie? Ik help je dit te bereiken met PCM – de tool die dagelijks een verschil maakt. Mijn doel is om te zorgen voor minder miscommunicatie en stress, maar meer plezier in je interacties.

Als PCM trainer streef ik ernaar om het beste in jou en anderen naar boven te halen. Deze training is een instrument voor je professionele leven, gezinsleven en persoonlijke ontwikkeling. Ik begeleid je in vier stappen om jezelf te ontcijferen, gedrag van anderen te observeren, miscommunicatie te herkennen en om te buigen, en sterke relaties te bouwen door echt contact te maken.

Als persoonlijke coach help ik je om vastzittende kwesties te ontrafelen en veranderingen te stimuleren. Ik bied 1-op-1 coaching in Leusden/Amersfoort en omgeving, zowel face-to-face, tijdens een wandeling buiten, als online of telefonisch. En het eerste kennismakingsgesprek is gratis!

Ik ben nieuwsgierig, eigenwijs, analytisch, leergierig, praktisch, bedachtzaam en oprecht. Ik breng orde in chaos en ben in gesprekken warm, geduldig, vriendelijk en liefdevol. Ik geef trainingen met veel enthousiasme en bied duidelijke, eenvoudige uitleg. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen vooruitgaan. Samen werken we aan minder stress, meer plezier en rust in jouw leven.

Uvanti training en coaching

Uvanti biedt PCM-training en persoonlijke coaching om communicatie te verbeteren, stress te verminderen en plezier en rust te bevorderen.

Adresgegevens

Pachter 4
3834CD Leusden

Telefoon

0646730003