Bedrijvengids Leusden

Verhoog je zichtbaarheid, versterk relaties en stimuleer de lokale economie met het bedrijvenplatform. Eén gids voor inwoners, bedrijven en gemeente om te vertellen wat je doet. Profiteer mee van het succes met de Bedrijvengids Leusden.

De kracht van de Bedrijvengids Leusden

Bedrijvengids Leusden is een onmisbare kans voor elke lokale ondernemer, met tal van voordelen en meer. Meld voor 49 euro je bedrijf aan, draag bij aan de versterking van onze lokale economie en ontdek de mogelijkheden.

Bedrijvengids Kantoor
Kas Vertical

Meer dan een afslag aan de A28

Hoe leuk is Leusden

Het platform werd in 2021 gelanceerd onder de slogan “Hoe leuk is Leusden!” en heeft sindsdien veel bezoekers aangetrokken die dankbaar gebruik maken van de geboden informatie.

Wekelijks ontvangen we e-mails met vragen over waar men bijvoorbeeld een MTB kan huren of waar er lekker gegeten kan worden. Ook krijgen we verzoeken om ZZP’ers, freelancers en winkels toe te voegen aan het platform.

Er is genoeg te doen, te beleven en te ontdekken in Leusden – meer dan  een afslag aan de A28.

Ik word lid!

functionaliteit

Uitgelichte items

Om bezoekers aan te trekken en te behouden, is het belangrijk om informatie en inhoud van goede kwaliteit te bieden. Bedrijfsgegevens, uitgebreide content en overzichten zijn enkele van de belangrijkste elementen die bedrijven kunnen gebruiken om hun online aanwezigheid te versterken.

achtergrond

Leusden - meer dan een afslag aan de A28

Tijdens de Covid-periode is het platform Groeten uit Leusden ontstaan met als doel om inwoners en bezoekers van Leusden te voorzien van informatie over de omgeving, activiteiten en horeca. Het platform werd al snel omarmd door bedrijven en zzp’ers die hun informatie hier graag wilden delen. Makelaars noemden het platform al gauw ‘het oude gemeentegidsje’ omdat veel nieuwe inwoners hun informatie over de omgeving op Groeten uit Leusden vinden.

Na gesprekken met een aantal ondernemers is besloten het platform opnieuw op te bouwen, zodat er nog meer onderscheid komt tussen activiteiten, organisaties en bedrijven. Dit zal de gebruikerservaring van het platform verbeteren en bedrijven en organisaties krijgen hierdoor nog meer mogelijkheden om zichzelf zichtbaar te maken op het internet.

Het platform is gebouwd volgens de laatste standaarden en is supersnel. Dit betekent een nog betere vindbaarheid van informatie in een digitale wereld die snel verandert door alle ontwikkelingen op het gebied van AI. Het platform kan ook een extra verbeterpunt zijn voor jouw bedrijf in je SEO-strategie.

Het is echter belangrijk om te benadrukken de Bedrijvengids Leusden geen netwerkplatform is voor ondernemers. Het is bedoeld als showcase voor jouw bedrijf en de activiteiten die je aanbiedt, om zo je lokale zichtbaarheid voor inwoners en bezoekers te vergroten. Door samen te werken met andere ondernemers, kunnen jullie bijdragen aan een levendige en welvarende regio, waarin bedrijven en bewoners elkaar ondersteunen en versterken. Meld je aan voor deBedrijvengids Leusden en Groeten uit Leusden.